Wat leuk dat we elkaar gaan zien!

Vaak is het zo dat zo’n eerste afspraak spannend lijkt, maar geloof mij, het valt reuze mee. Je gaat met jezelf aan de slag, en er is niets mooier dan dat. En ik doe dit al zooo lang, dus je bent in hele goede handen.

Wil je meer leuks? Meld je hier hieronder aan.

nieuwsbrief

 

Heel goed dat je met jezelf aan de slag gaat. Hieronder vind je antwoorden op jouw eventuele vragen. Heel goed dat je met jezelf aan de slag gaat. Hieronder vind je antwoorden op jouw eventuele vragen.

voor de sessie

Hypnose is niet eng. Althans niet de methode die ik gebruik. Ik ondersteun je om te ontspannen en in die diepe ontspanning kom je zonder waardeoordeel heel dicht bij jezelf. Je bent toch niet bang voor jezelf?

Integendeel. Het is rustgevend en je zult versteld staan over de rust je zult ervaren.

Als het voor jou veiliger voelt om iemand mee te nemen, dan moet je dit vooral doen. Want je dient ontspannen te zijn.

Het is niet de bedoeling dat de hele familie meekomt want hun aanwezigheid kan het verloop van jouw sessie beïnvloeden.

Hypnose is zeker geschikt voor kinderen juist omdat ze nog niet zo zijn geconditioneerd. Ze staan open voor suggesties en gaan er heel speels mee om. En hoe luchtiger de ouders hier mee omgaan, hoe fijner de sessie voor je is.

Natuurlijk niet. Is normaal, al helemaal als je voor de eerste keer in hypnose gaat. Het is waarschijnlijk angst voor het onbekende. Angst dat je geconfronteerd gaat worden met het onbekende. Maar het is deze angst die er voor zorgt dat je niet in zeven sloten tegelijk springt.

Gewoon aangeven dat je bang bent, dan houd ik daar rekening mee en starten we niet voordat je “klaar” bent om in hypnose te gaan.

Je kunt een afspraak maken door mij een Whatsapp te sturen. We hebben dan heel snel telefonisch contact voor het inplannen van je sessie.

tijdens de sessie

Tijdens de sessie ga net zo diep in hypnose als dat nodig is. Sommige cliënten verbazen zich er over dat ze mijn stem nog kunnen horen en denken daarom ze niet weg zijn. Bij het terughalen beseffen ze hoep diep ze waren.

Hypnose is niet traumatisch, de wijze waarop ik werk, al helemaal niet. Als je traumatische ervaringen hebt, die zullen bij bewustzijn traumatisch misschien zijn, maar niet in hypnose. Zie het als een natuurlijk anesthesie die door je lichaam wordt aangemaakt. Daarom is hypnose zo fantastisch om te helen.

Indien het van belang is voor je genezing zul je teruggaan naar vorige levens. Anders niet. Hoewel ik begrijp dat er interesse is naar wat er allemaal is geweest.

Als jij wilt, kun je alles volgen. Maar hoe fijn zal het zijn om volledig los te laten zodat het betere deel van je in rust al het werk voor je kan doen?

Dat is geen probleem want je verliest geen controle. Integendeel, jij bepaalt hoe diep je gaat. Mijn rol is om je hierin te ondersteunen en te motiveren.

na de sessie

Absoluut. Je krijgt na de sessie een glas water en praten we even na. Pas als ik zeker weet dat je helemaal terug bent, gaan we de sessie afronden en nemen we afscheid.

Alles wat je moet je onthouden zul je onthouden en alles wat je mag vergeten zul je je niet meer herinneren. Je geest is machtig instrument.

Je voelt je in ieder geval rustig, het is stil in misschien wel drukke hoofd. Sommige cliënten voelen zich blij, anderen “leeg”. Sommige cliënten voelen meteen resultaat anderen merken hele subtiele veranderingen.

Dit hangt van je probleem af. Ik ken cliënten die met één sessie al geholpen waren en andere met meerdere, meestal twee tot drie. Maar dit hangt af van de mate waaronder je last hebt van je probleem en hoe lang je er al mee loopt.

Dit bepaal je zelf. Natuurlijk zal ik een advies uitbrengen maar het is jouw probleem, jij hebt er last van, dus jij bepaalt.