Wat is het SP?

  Het Simpson Protocol is een krachtige en bijzondere hypnose-methodiek, die  zeer succesvol is voor het realiseren van diepgaande verandering bij cliënten, ontwikkeld door de hiervoor internationaal onderscheiden Ines Simpson. Het protocol kun je voor veel aandoeningen inzetten omdat het voor een transformatie zorgt op verschillende niveaus.

  Kenmerken SP?

  Een van de kenmerken van deze hypnose-methode is dat je cliënt praktisch niets hoeft te zeggen, wat de problematiek ook is: het blijft de privacy van je cliënt. En omdat deze al heel vaak zijn of haar verhaal bij andere hulpverleners hebben gedaan, is deze behandelmethode vanwege de intrinsieke stilte en – genezing een verademing.

  Kracht van SP?

  De kracht van het Simpson protocol is dat je door gebruik te maken van deze vorm van regressie, het ZIJN van de cliënt versterkt en op zoek gaat naar de wortel van zijn of haar probleem. Want die meldt zich bij jou met probleem “A” maar dit is vaak slechts een manifestatie er van. Met het Simpson Protcol kun je daar wel komen.

  Meer over het Simpson Protocol.

  Bij gebruik van het Simpson Protocol kan er gemakkelijk contact worden gemaakt met het Hoger bewustzijn of Alleswetende deel of Zelf genezend deel van iemand of Oneindig Energetische Wijsheid met het oog op genezing; en de verschillende niveau’s waar de definitieve genezing plaatsvindt zoals ziels-, emotioneel-, mentaal-, fysiek-, spiritueel niveau en Hoog waar jouw begeleiding aanwezig is.

  Emailadres

  email@ginaavans.nl

  Telefoonnummer

  + 31 6 2000 7078