Je bent hier met een reden.

over mij

Ik ben Gina en help je graag om aan de slag te gaan met de kern van je probleem zodat je weer rust in je hoofd krijgt.

intuitief

Tijdens jouw hypnose sessie gebruik ik niet alleen kennis en kunde maar ook mijn intuïtie.

reëel

Ik kan niet iedereen helpen, niemand kan dit en in case of, zal ik dit meteen melden.

gepassioneerd

Ik hou van mijn werk, het is wat ik kan doen, wil doen en moet doen. Het is mijn zielsmissie.

 
Ik heb niet alle antwoorden maar kan je beloven dat ik mijn uiterste best voor je zal doen. Jij hoeft alleen maar de intentie te hebben dan komt het goed. Vertrouw op jouw delen. Dat doe ik namelijk ook.

Margreet

vóór en na haar sessie

Wil je ook jouw probleem met zachtheid loslaten, te herwaarderen, transformeren of anders, zodat je weer rust in je hoofd krijgt en volop van het leven kunt genieten?

VoorNa
 
Ik heb niet alle antwoorden maar kan je beloven dat ik mijn uiterste best voor je zal doen. Jij hoeft alleen maar de intentie te hebben dan komt het goed. Vertrouw op jouw delen. Dat doe ik namelijk ook.

Ik hou van mensen.

een mensenmens

Daarom wil ik graag dat het goed met je gaat. Dat je voelt hoe krachtig je bent en veel zelf kunt. Waarom? Omdat het werkt, maar vooral zodat je je bewust wordt van je zelfgenezend vermogen, die je wanneer nodig zelf kunt aanspreken.

Jij en ik…

wat ik voor je kan doen

We gaan op zoek naar de wortel van je probleem zodat je je gaat voelen hoe je je hoort te voelen. Maar ook naar de reden waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen. Waarom je doet, wat je doet en waarom je nu bent, waar je bent.

Altijd al vragen

soms begint het vroeg

Vanaf mijn jonge jaren vraag ik mij af waarom bepaalde dingen gebeuren. Waarom op die manier, waarom op dat moment en hoe en wanneer iets kan worden opgelost.

Ben inmiddels gepokt en gemazeld door het leven. Dus ik weet ongeveer waar je vandaan komt. En hoe het voelt om om jezelf af te vragen waarom dingen je overkomen.

En dan is het er

de Avans Methode

Het is een methode die al dan niet in hypnose kan worden toegepast. En waarom? Omdat hypnose eigenlijk een natuurlijke staat is en zeer geschikt en effectief is bij generationele problematiek.

De Avans-Methode houdt in, dat je begint bij het begin en vanaf dat “begin” start met de heling, transformatie en al het andere wat nodig is.

Ofwel helen van het verleden, waardoor er inzichten komen voor het heden en ruimte om te ontvangen in de toekomst.