Je bent hier met een reden.

OVER MIJ

Mijn naam is Gina en help je graag om aan de slag te gaan met de kern van je probleem. Deze wordt dan met zachtheid losgelaten, geherwaardeerd, getransformeerd of anders, zodat je weer rust in je hoofd krijgt en weer volop van het leven kunt genieten.

intuïtief

Tijdens jouw hypnose sessie gebruik ik niet alleen mijn kennis en kunde maar ook mijn onderbuikgevoel en intuïtie.

reëel

Het komt voor dat je niet bij mij moet zijn, in dat geval geef ik dit aan. Tijdig zodat je niet onnodig tijd en geld verliest.

gepassioneerd

Ik hou van mijn werk, dit is wat ik wil doen en het beste kan. Ik hoef er niet bij na te denken, het is een tweede natuur.

 

Ik heb niet alle antwoorden maar kan je beloven dat ik mijn uiterste best voor je zal doen. Jij hoeft alleen maar de intentie te hebben dan komt het goed. Vertrouw op jouw delen. Dat doe ik namelijk ook.

Ik hou van mensen.

Een mensenmens

Daarom wil ik graag dat het goed met je gaat. Dat je voelt hoe krachtig je wel niet bent en dat je heel veel zelf kunt. Mijn hypnose sessies zijn bijzonder, voer verhelderende coaching gesprekken, heb effectieve online programma’s gecreëerd en organiseer bijzondere hypnose live events met herkenbare thema’s.

Waarom? Omdat het werkt, maar vooral omdat je bewust gaat worden van jouw zelfgenezend vermogen, die je wanneer nodig zelf kunt aanspreken.

Jij en ik…

Wat ik voor je kan doen

Heb zelf heel lang naar mijn “Why” gezocht. Waarom mijn leven is gelopen zoals het is gelopen. Waarom ik op bepaalde momenten doe, wat ik doe en waarom ik nu ben, waar ik ben.

Ben gepokt en gemazeld door het leven. Dus ik weet ongeveer waar je vandaan komt. En hoe het voelt om om jezelf af te vragen waarom dingen je overkomen. Maar ook hoe het is om te ondernemen zonder een Why; het voelt als een schip zonder kapitein.

Altijd al vragen

Soms begint het vroeg

Vanaf mijn jonge jaren vraag ik mij af waarom bepaalde dingen gebeuren. Waarom op die manier, waarom op dat moment en hoe en wanneer iets kan worden opgelost.

En dan is het er

De Avans Methode

Het is een methode die al dan niet in hypnose kan worden toegepast. En waarom? Omdat hypnose eigenlijk een natuurlijke staat is en zeer geschikt en effectief is bij generationele problematiek.