Hoe kom je bij jouw zielsmissie?

  Heb je ook zo vaak gehoord dat je moet ondernemen vanuit je passie? Vast! Maar… jouw passie, is niet altijd jouw levensmissie, jouw purpose of Why.

  Voorbeeld: ik ben dol op het bakken van taarten, kom er van tot rust, maar werken met hypnose en hypnotherapie, het trainen en spreken hierover, is mijn levensintentie, is mijn “why”, mijn missie.

  Hypnose voor ondernemers

  Jouw (ziels)missie ligt diep verscholen achter jouw emoties, je ervaringen, de gebeurtenissen in jouw leven enzovoort. Je zult dan ook door vele lagen moeten om daarbij te komen, maar het kan, door jezelf af te pellen met hypnose sessies.

  En het is mijn specialiteit om jou te ondersteunen bij dit mooie proces. Wat voor veel inzichten zorgt.

  Geld verdienen met jouw purpose?

  Jouw missie of levensintentie ligt vanaf je geboorte vast. Het is de reden waarom je hier op aarde bent.

  Hoe fijn zal het zijn, om als zelfstandig ondernemer geld te verdienen met jouw “why”. Ondernemen vanuit je levensintentie, dat kost namelijk weinig tot geen energie. Ondernemen wordt dan gewoon, jezelf zijn en doen wat je moet doen.

  Waarom hypnose voor ondernemers?

  Mijn eerste onderneming was een taartenbakbedrijf. Ik vind het namelijk heerlijk en rustgevend om te bakken, heb alle spullen aangeschaft, website laten ontwerpen, en de nodige investeringen gedaan.

  Er was echter één probleem, mijn handen zijn nature heel erg warm, dus de royal icing en de slagroom werd vanwege die warmte vloeibaar voor het op de taarten kwam. Het spuiten van rozen was helemaal een ramp. Dit alles heeft mij heel veel geld gekost.

  Toen ik een paar later begon met hypnose en zelf ook de nodige sessies had ondergaan, gebeurde er wat. Een verschuiving. Van twijfel naar diep innerlijk weten, zonder enig moeite. Het draaiende houden van mijn praktijk kost mij geen moeite.

  Ben zelfs begonnen met het (coachend) trainen van collega hypnotherapeuten. Dit kost mij ook geen moeite, integendeel, de trainingsdagen geven mij zoveel energie, vooral als ik opmerk dat ze boven zichzelf uit beginnen te stijgen.

  Hypnose heeft mijn onderneming heel veel gebracht. Ik weet wat goed – en minder goed voor mijn onderneming is. Zakelijke keuzes ken ik niet, Gina kiest wat goed voor haar is en wat goed voor Gina is, is goed voor haar overneming.

  En dit wens ik jou ook.

  Gewoon ondernemen

  Omdat je niet in verbinding staat met jezelf. Als je in verbinding staat met jezelf, dan weet je wat je hier op aarde bent komen doen.

  Omdat het niet “jouw”informatie is. Het is misschien wel de informatie van de levensmissie van anderen.

  Omdat jij niet je product/of dienst “bent”.

  Omdat het niet je levensintentie is. Er is geen verbinding met je product of dienst.

  Omdat ze voelen dat je niet in verbinding staat met je product of dienst.

  Omdat je confirmeert, net als vele anderen.

  Ondernemen met passie

  Omdat je passie aan verandering onderhevig is.

  Omdat het niet om “jou” gaat.

  Omdat je passie soms routine wordt. Routine is saai.

  Omdat het niet “jouw” focus is.

  Iets verkopen is ook niet fijn. Maar vertellen over jezelf is wel leuk. Vertellen over wat jouw drijft is wel leuk.

  Een niche is niet nodig. Jij bent je niche. Degene die jij spreekt met jouw Why zijn jouw niche.

  Ondernemen met purpose

  Jij bent je product. Het is geen kunstje.

  Als je nu een business coach neemt, dan is de relatie meer gelijkwaardig, want jij “weet”. [mks_separator style=”blank” height=”2″]Als je nu een training volgt, dan heb je alleen nog maar aha-momenten.

  Precies je doet waarvoor je hier op aarde bent, in volle verbinding met jezelf.

  Want je bent bezig met je eigen ontwikkeling. Je voelt waar je onderneming naar  toe moet.

  Jij bent een manifestatie van jouw niche.

  Er is maar één van jou! Jij kan alleen doen waar jij goed in bent en de wijze waarop.

  Emailadres

  email@ginaavans.nl

  Telefoonnummer

  + 31 6 2000 7078