Klaar om de bevestiging te ontvangen die je nodig hebt?

Mijn hypnose – en coaching sessies, online programma’s, hypnose audio’s of live events zorgen er voor dat jij je niet meer de “gekkie” van de familie voelt.

Ben je klaar om

Ben je opgevoed met bepaalde beperkende – en belemmerende gedachten, – gedragingen en – patronen, die weer overdragen zijn door eerdere generaties?

Herken je deze negatieve patronen ook bij jezelf en wil je dit veranderen?

“Grote kans dat je een Cycle Breaker bent.”

Hi, ik ben Gina

Welkom! Ik ben ook een Cycle Breaker, inmiddels versie 9.0 en healer extraordinaire. En ondersteun je graag bij het doorbreken van jouw overgedragen negatieve patronen en – trauma’s. Zodat jij je eindelijk de bevestiging en erkenning kan voelen die je verdient.

Daarom noemen mijn lieve internet nichtjes en neefjes mij: “Transformational Auntie.”

 
Ben je klaar om het werk te doen? Ben je klaar om de bevestigng en erkenning te ontvangen waar je recht op hebt? Ben je klaar om het werk te doen? Ben je klaar om de bevestigng en erkenning te ontvangen waar je recht op hebt? Ben je klaar om het werk te doen? Ben je klaar om de bevestigng en erkenning te ontvangen waar je recht op hebt?

Oude ongehuilde tranen

Mijn eigen weg als cycle breaker heeft mij het belang én de kracht van het benoemen van oud overgedragen verdriet laten zien. Veel van jouw klachten zijn dan ook doorgegeven van generatie op generatie. Daarom ga je niet alleen jezelf genezen.

Waardoor er een positieve verandering komt en je kunt gaan leven hoe je wilt, met de innerlijke kracht en – rust je verdient.

Hypnosetherapie

Online en offline

Geeft inzicht in waarom je iets doet, hoe je dit is aangeleerd en hoe je er van af kunt kunt komen. En al helemaal als hypnose wordt gecombineerd met andere methodieken.

Coaching

Online en offline

Je krijgt inzichten over jouw familiesysteem. Binnen no-time benoemen we jouw zere plek(ken). Want wat je niet kunt beamen en/of benoemen kun je niet veranderen.

Programma’s

Online sessies met opdrachten

Mijn online programma’s bestaan uit drie of zes online hypnosesessies, ondersteunende opdrachten in een mooi werkboek en soms is er ook een inspirerende Facebook Community.

Mijn shop

Altijd leuk

Als je geen één op één hypnosesessie wenst, geen behoefte hebt aan coaching of een  online programma, dan zijn mijn hypnose audio’s misschien wel iets voor je. Deze zijn met veel liefde ingesproken.

Deze Cycle breaker is je voorgegaan

Mijn eigen weg als cycle breaker heeft mij het belang én de kracht van het benoemen van oud overgedragen verdriet laten zien. Veel van jouw klachten zijn dan ook

Ik heb bijna alles bij Gina gedaan. Ben begonnen met de online programma’s en heb vervolgens hypnosesessies geboekt, allemaal heel fijn. Op dit moment ben ik mijn coachingstraject aan het afronden. Ik voelde gewoon dat er veel meer in mij zat maar dat hele diepe belemmerende overtuigingen mij in de weg zaten. Vandaar. Gina is aardig maar als het moet ook recht door zee en dan worden haar ogen heel groot. Hahaah

Marloes de Boer

Laten we contact houden!

Facebook
YouTube
Instagram

Herken je dit?

Verbinding

Je bent klaar om los te laten en verlangt naar een diepere verbinding met jezelf.

Innerlijk weten

Je weet diep van binnen dat er een innerlijk weten is, dat meer weet dan het oog ziet.

Geduld

Je weet dat genezing soms tijd kan kosten en dat het soms in kleine veranderingen zit.

Realiteit

Je beseft dat hypnosetherapie geen tovermiddel is, integendeel soms is het hard werken.

Ik kom van ver

Mijn verhaal

Mijn weg was lang. Het universum heeft mij goed voorbereid op jouw komst. Heb kennis mogen maken met veel facetten van het leven, hypnose heeft mij echt geholpen. Je bent daarom van harte welkom.

Vele lagen

Mijn werkwijze

Heb veel werk aan mezelf verricht en weet nu goed welke hypnose methodes wanneer het beste werken. Maar ook hoe het voelt om om jezelf af te vragen waarom je hier bent,